Jan Kjeldsen

Her kan du læse udtalelser fra kunder:


Anmeldt af Marianne og Hans Kjær d. 24 september 2015

Da vi skulle holde kobberbryllupsfest og vi ikke ville have at det skulle være sådan helt suppe, steg, is agtigt. Så ville vi meget gerne have musik mens vi spiste, så gæsterne kunne snakke sammen og at der så ville blive " fyret " lidt op til dans efter.. Og det må vi sige at Jan stod helt og aldeles for... Musikken under maden var musik vi alle kendte, som man også kunne sidde og nynne med på og musikken til dans var meget blandet, rock og pop.. Dansk og udenlandsk... Vi har kun fået meget positive tilbagemeldinger fra alle vores gæster og syntes bestemt også selv, at vi ikke kunne have fået noget bedre.... Så stor anbefaling herfra..

Anmeldt af Rikke Rødgaard Juhl d. 3. september 2015

Den 22. August holdt min mand og jeg bryllup, til den lejlighed havde vi Jan til at spille. Han spillede noget stille stemningsmusik under middagen, hvor det samtidig var muligt at snakke sammen :) han bragte god stemning og vores gæster roste ham til skyerne! :) Vi giver ham hermed vores bedste anbefalinger:)

Anmeldt af Karina Kristensen d. 31. juli 2015

Tusind tak for noget super dejligt musik til vores lille bryllupsfest. Alle vi har snakket med syntes, at det var super godt musik. Der var noget for enhver smag. Men det vigtigste er, at vi var vilde med det, så tusind tak for være med til at gøre vores fest perfekt.

Anmeldt af Thomas Thygesen d. 20. juli 2015

Tusinde rak for en rigtig hyggelig aften. ALLE var dybt imponeret over musikken, og der kom jo gang i dansegulvet. Desværre sluttede den alt for hurtigt, Du var bare for sej......

Anmeldt af Pia Sørensen d. 6. september 2014

Anbefales! Jan spillede til vores bryllupsmiddag og -fest 30/8. Hele vejen igennem fra vi bookede Jan til vores bryllupsdag, har kommunikationen været nem og hurtig. Jan sagde flere gange, at han glædede sig til at spille til vores fest, og det kunne vi på dagen mærke var helt ærligt ment. Tonen fra start af var virkelig hyggelig og festlig, og de fleste ved bordet - inklusiv os selv - kunne slet ikke lade være med at synge med på alle de gode sange. Jan faldt bare så godt ind i selskabet, både under middagen og til dans senere på aftenen. Mærkbart tilstede, men uden at være for meget. Han fik ros hele festen igennem - og efterfølgende ;-) Vi har kun rosende ord for og de varmeste anbefalinger af Jan Kjeldsen. Til Jan: Tusind tak for dejlig musik og dit behagelige væsen! Du gjorde festen til en stor succes. Forhåbentlig får vi fornøjelsen igen en anden gang. Hr. og fru Sørensen.

Anmeldt af Per Poulsen d. 5. august 2014

Super god! Jan spillede til vores bryllup d. 2 aug 2014. Og der var ikke en eneste gang i løbet af de syv timer han var der, hvor nogle ikke kunne lide det han spillede!! Super prof og nærværende i festen uden at være for meget. Kan kun give ham min varmeste anbefaling! Han gjorde en stor forskel på vores dag! Mvh Per og Trine

Anmeldt af Gitte og Kaj Schultz d. 18. august 2013 Fantastisk stemme og guitarspil.

Vi holdt sølvbryllup, hvor vi ønskede os baggrundsmusik, så man kunne snakke sammen ved bordene, det var perfekt med Jan og han spillede fantastisk. Vi lagde ikke mærke til om han holdt pauser, for han var der, når han skulle være der. Efter middagen kunne vi heller ikke ønske os bedre musik, hvor han spillede op til dans. Perfekt og flot musik, hvor alle fra 7 til 80 år, kunne være med og nyde det. Tak for en fantastisk aften Jan... Gitte og Kaj Schultz

Anmeldt af Tove E. Jensen d. 1. august 2013

Perfekt til vores bryllupsfest Jan Kjeldsen spillede smukt og dæmpet under middagen til vores bryllupsfest. Efterfølgende dansemusik mestrede han også professionelt og dygtigt. Vi er ovenud tilfredse :-)

Anmeldt af Niels Martin Poulsen d. 13. oktober 2013 Rigtig fin fødselsdagsmusik

Han var perfekt til at spille under middagen. Havde valgt et godt repertoire og spillede så alle følte sig tilpas. Det var muligt at snakke ved bordene, hvilket vi satte stor pris på. Da vi skulle danse fandt han hurtig stemningen, og vi fik et par fornøjelige timer. Det var en rigtig god musikoplevelse for både unge og gamle.