Jan Kjeldsen

Og hvem er jeg så?


Mit navn er Jan Mosegaard Kjeldsen og jeg er professionel fest- og bodegamusiker. Jeg spiller glad danse og hygge musik til din fest, fødselsdag eller julefrokost. Jeg har mange års erfaring med i bagagen, er uddannet musiklærer, og kan derfor garantere god underholdning.
Jeg spiller et bredt repertoire så der er noget for enhver smag. Jeg har spillet musik siden jeg var 15 år, i mange forskellige bands og i nærmest alle stilarter lige fra dansktop til jazz. De seneste 15 år har jeg spillet meget i diverse duo'er til både private fester og på værtshuse/bodega.
Nu spiller jeg udelukkende solo. Jeg spiller alle festklassikerne fra Kim Larsen, Shubidua, Bamse, Credence, Thomas Helmig og alle de andre, som vi kan synge med på og elsker at danse til.
Hvad jeg IKKE gør, at at spille skålviser, fanfarer, fortæller vitser og spiller Kandis o. lign.
Jeg synger og spiller guitar, og som backing til dansemusikken har jeg udarbejdet lydspor i mit lydstudie, hvorpå der ligger primært tromme og bas. Disse afspiller jeg fra min Ipad, og det giver et lydbilled som et lille orkester. Så jeg kan sagtens få knald på dansen. Under spisning, og hvor der ellers er brug for en mere diskret lyd, er der kun guitar og sang. Det giver en meget gennemsigtig lyd, hvor man nemt kan føre en samtale, og samtidig nyde musikken.